BYGNINGSINTEGRERTE SOLCELLER


Sømløs integrasjon i byggdesignet


Bygningsintegrerte solceller, eller BIPV, integreres i byggdesignet som en del av konstruksjonen. Det finnes mange ulike løsninger,

og solcellepanelene kan integreres i mange deler av byggverket. Tak, vegg, rekkverk osv.


Vi leverer og monterer komplette solcellesystem tilpasset ditt bygg og forholdene på stedet. I samarbeid med anerkjente og kvalitetsbevisste produsenter hjelper vi deg med alt fra beregning og dimensjonering, til igangsetting av ferdige anlegg.

GSE In-roof system

Her benyttes standard solcellepaneler som monteres i tette GSE-rammer festet på taklektene. Takstein eller takplater legges inntil rammene, og beslag sørger for tetthet i overgangen.

Her får man den beste energieffekten fra solcellepaneler kombinert med et visuelt pent utrykk.


Solar Roof

Solar roof fra Solintegra er en helhetlig og tett takløsning som monteres rett på lektene. 
Dette er det beste fra to verdener, tett tak med energiproduksjon.
Det unike profilsystemet er kompatibelt med flere av de mest anerkjente og brukte solcellepanelene på markedet i dag, og gjør dettte til et fleksibelt og økonomisk gunstig system.


Tiled Roof

Tiled Roof er en annen BIPV løsning fra Solintegra, som kombinerer integrerte solceller med moderne, flate takstein. 


Undertaket bygges etter samme prinsipp som et taksteinstak. Den unike profilen i solcellepanelet gjør at sporene på undersiden av taksteinen passer perfekt med panelet. Selve panelet festes med klemmer skrudd fast til lektene.


Vegg

Vi jobber for tiden med å få på plass et godt system for BIPV vegg, og regner med å ha dette klart for prosjektering i løpet av 2023.

VI ER OPPTATT AV Å FINNE DEN BESTE LØSNINGEN FOR DEG!

KONTAKT OSS FOR HJELP TIL DITT PROSJEKT